Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iunie 2004
[ Stocare ]

 

LiteOn SOHW-812S DVD±RW 8x


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: DVD±RW, compatibilitate +R/-R, viteză scriere DVD +R/-R 8x, viteză scriere DVD +RW/-RW 4x, interfață ATAPI/IE-IDE, SMART-BURN, SMART-X, VAS, buffer 2MB, timp de acces aleator 120ms, dimensiuni 145x 41,3x170 mm.
Ofertant Tornado Sistems, tel.: 021-206.77.77.DVD±RW 8X

Cristian Lăcraru

DVD-ul devine încet dar sigur înlocuitorul CD-ului. De vină este fără doar și poate capacitatea mare cu care poate jongla un mediu DVD (4,7GB). La fel de adevărat este că o verigă este reprezentată și de sectorul filmelor pe DVD, sistemele "Home Cinema" devenind din ce în ce mai des realitate în casele utilizatorilor.

SOHW-812S este o unitate DVD±RW produsă de Lite-ON. În pachetul unității găsim aplicațiile Cyberlink PowerDVD 4 și Sonyc MyDVD, ultimul având rolul de ajutor în creațiile DVD.

Pentru scriere SOHW-812S este dotat cu sistemele SMART-BURN (prevenirea fenomenului de golire a bufferului de memorie), SMART-X (monitorizare inteligentă pentru ajustarea vitezei de citire) și VAS (reducere zgomot și vibrații în timpul citirii/scrierii discului).

În testele de performanță, unitatea a reușit inscripționarea unei cantități de date de 4,5GB, constând din 5.708 fișiere, organizate în 463 foldere, în 9 minute și 20 de secunde.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro