Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru grupuri medii de lucru

Ricoh Aficio AP2610n


Singura imprimantă A3 din test beneficiază de o viteză declarată de tipărire de 26 ppm. Aici va trebui să explicăm de ce rezultatele din testele noastre nu se ridică la aceleași valori. După cum se știe, alimentarea cu hârtie de dimensiuni A4 a unei imprimante de format A3 se poate face fie pe orientare portrait, fie landscape, în timp ce imprimantele A4 alimentează doar portrait. Pentru a asigura aceleași condiții de test pentru toate imprimantele, am alimentat și imprimanta Aficio AP2610N tot în modul portrait. În cazul în care alimentarea cu hârtie se face pe modul landscape viteza obținută este aproape de două ori mai mare.

Prețul de achiziție este foarte tentant, mai ales dacă ținem cont că este o imprimantă laser A3. De asemenea, multitudinea de facilități suplimentare pe care imprimanta le poate asigura opțional contribuie la aprecierea noastră pozitivă. Modelului de bază îi pot fi adăugate încă două tăvi suplimentare de alimentare, ajungând la o capacitate de alimentare totală de 1350 de coli. De asemenea se poate instala o unitate duplex, ușoara scădere a vitezei de tipărire fiind compensată prin economia de hârtie realizată. O unitate cu 4 tăvi separate de colectare poate asigura stocarea diferențiată a documentelor aparținând unor persoane diferite. Pentru reținerea documentelor tipărite în mod regulat, imprimanta poate fi dotată tot opțional cu un disc hard.

Procesul de instalare este foarte simplu, acest fapt contribuind la aprecierea noastră pozitivă de asemenea. Utilitarul Aficio Manager permite configurarea parametrilor de funcționare fără a mai face apel la panoul frontal de comandă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro