Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru

OkiPage 14i/n

Destinată mai mult birourilor de lucru, datorită dotării cu interfață de rețea, OkiPage 14i/n a fost concepută pentru un volum lunar de tipărire de 15.000 de pagini. Cartușul de toner este estimat pentru un număr de 4000 de pagini, iar fotoconductorul poate fi folosit pentru a tipări până la 20.000 de pagini. Separarea cartușului de toner de fotoconductor contribuie la obținerea unuia din cele mai mici costuri de tipărire pe pagină.

OkiPage 14i/n folosește limbajele PCL6 și Adobe PostScript 2. Chiar dacă beneficiază de 8 BM de memorie RAM, viteza de tipărire a fost influențată totuși de prezența unui procesor la doar 50 MHz.

Pentru modelul fără interfață de rețea (14i) puteți apela fie la portul paralel fie la cel USB. Opțional se poate instala și o interfață serială. Tava de alimentare cu hârtie are capacitatea de 250 de coli, iar cea de colectare de 200 de coli, opțional putându-se instala o tavă suplimentară de alimentare.

Nota finală bună nu putea să nu țină cont de prezența driverului în limba română. Este un punct extrem de important, mai important decât prezența unui manual de operare în limba română, oferind posibilitatea si celor care nu cunosc limba engleză de a folosi toate facilitățile imprimantei, nu doar pe cele de bază, implicite.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro