Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru

Lexmark E322

Construită pentru o viteză de tipărire de 16 ppm și un volum lunar de 15.000 de pagini, E322 poate fi recomandată în cadrul birourilor de dimensiuni mici, urmând a fi folosită prin partajare. Opțional se poate atașa un adaptor de rețea, astfel modelul putând fi folosit de mai mulți utilizatori fără a fi nevoie de pornirea unui anume sistem în prealabil. Cartușul de toner este estimat pentru un număr de 6000 de pagini, odată cu acesta fiind schimbat și fotoconductorul.

Instalarea echipamentului nu ridică nici un fel de probleme, modelul fiind recunoscut imediat ce a fost conectat cablul USB. Driverul oferit de producător impresionează atât prin funcționarea ireproșabilă, cât și prin multitudinea de facilități oferite.

Imprimanta poate folosi limbajul PCL6 și poate emula PostScript 2. Rezultatele din testele de viteză au fost în general mai bune pe PostScript, excepție făcând testele de 3 pagini grafice în Excel și 6 pagini Adobe Acrobat.

În cazul în care folosiți imprimanta la birou și volumul de tipărire crește se poate apela la o tavă suplimentară de alimentare cu capacitatea de 250 de coli.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro