Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru grupuri medii de lucru

HP LaserJet 4100tn

Nu este pentru prima dată când HP participă la un test cu un model cu care mai participase și cu un an în urmă. Motivațiile acestei situații pot fi multiple, ele fiind creionate în funcție de poziția pe care cel care face aprecierea o are față de companie producătoare. Cârcotașii pot spune că echipa de dezvoltatori a rămas în urmă față de concurență, nefiind în stare să iasă pe piață cu un model nou. HP susține însă că motivul acestei situații constă în comportarea excelentă a liniei actuale de lasere, în această situație nefiind necesară încă schimbarea lor. Cunoscând destul de bine toate modelele disponibile, acestea trecând rând pe rând și prin laboratorul nostru, înclinăm să credem varianta HP-ului, lucru demonstrat dealtfel și de teste.

Modelul LaserJet 4100tn beneficiază în plus față de modelul de bază de o tavă suplimentară de alimentare și de interfață de rețea. Capacitatea totală de alimentare cu hârtie ajunge astfel la 1100 de coli. Situația tăvii de colectare este însă aceeași cu a modelului 2200dtn, cele 300 de coli fiind destul de puțin. Opțional se mai pot instala o unitate duplex, un disc hard cu capacitatea de 5 GB, port USB sau IRDA.

Construită pentru un volum de tipărire de 150.000 de pagini pe lună, 4100 poate folosi un cartuș de toner pentru doar 10.000 de pagini. În ciuda faptului că fotoconductorul este schimbat odată cu tonerul, costul pe pagină este extrem de mic, de numai 1,1 eurocenți.

Ca și la testul de anul trecut, instalarea lui 4100 a fost de departe cea mai lejeră. Panoul de comandă dotat cu ecran LCD cu două linii permite setarea parametrilor de funcționare extrem de rapid. Aplicația software de instalare ne ghidează de-a lungul procesului, fără a ne permite să greșim. Serverul integat web permite administrarea de la distanță folosind un simplu browser.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro