Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru grupuri medii de lucru

HP LaserJet 2200dtn

Creditată cu o viteză de tipărire de 18 ppm, LaserJet 2200dtn s-a apropiat cel mai mult de această valoare în testele de pagini text formatat și neformatat Word. Cu un volum lunar de tipărire de 40.000 de pagini modelul se situează la limita dintre birouri mici, cu necesități de tipărire de câteva mii de pagini lunar și cele mari, pentru care nevoile pot ajunge de ordinul sutelor de mii de pagini.

Alături de tăvile de alimentare cu o capacitate totală de 850 de coli, în favoarea imprimantei există și argumentul oferit de prezența unității duplex automate. Economia de hârtie realizată în cazul folosirii duplexului contribuie semnificativ la scăderea costurilor totale de exploatare. Din nefericire, capacitatea de alimentare nu este susținută și de tava de colectare, aceasta având posibilitatea de a stoca doar 150 de coli. În acest caz nu veți putea lăsa prea mult timp documentul tipărit să vă aștepte în imprimantă, existând posibilitatea ca la umplerea tăvii de colectare acesta să fie aruncat pe jos.

Dacă imprimanta nu este folosită în rețea, conectarea se poate face prin porturile paralel, USB sau IRDA. Portul IRDA se poate dovedi util atunci când doriți să listați, de exemplu, lista cu numerele de telefon aflate în agenda telefonului mobil sau a PDA-ului.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro