Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE
[ sumarul caracteristicilor ] [ teste de performanță ]

Imprimante pentru acasă și grupuri mici de lucru

Gestetner P7016

Beneficiind de un motor de tipărire declarat la 16 pagini pe minut, cu un procesor la 133 MHz și 16 MB de RAM, imprimanta s-a comportat excelent în testele de 12 pagini Word text formatat și neformatat, cât și în testul de o pagină text Excel. Nu se poate spune același lucru însă și despre textele în care au fost implicate prelucrări grafice.

Varianta de bază a modelului este dotată doar cu port paralel, opțional putându-se adăuga un adaptor de rețea sau unul serial. Modelul testat de noi a fost echipat și cu interfață de rețea, prețul acesteia fiind de 299 EUR și simțindu-se destul de mult în prețul final de achiziție al imprimantei.

Volumul lunar de tipărire suportat de imprimantă este impresionant pentru clasa ei. Cu 65.000 de pagini pe lună, Gestetner P7016 poate fi folosită mai repede în birourile de dimensiuni medii, decât în cele mici sau acasă. Capacitatea declarată a cartușului de toner este de 10.000 de pagini, acesta fiind schimbat odată cu unitatea fotoconductoare. Varianta de rețea este furnizată împreună cu utilitarul Net Vision, care permite obținerea de informații despre starea imprimantei și modificarea parametrilor de funcționare.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro