Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Comunicații ]

Logitech S61

Caracteristici
Informații

Preț informativ: 284 EUR (fără TVA).
Garanție: 1 an.
În România prin HP România,
tel.: 01-205.33.55

HP JetDirect 310x

Necesitatea conectării imprimantelor în rețele UTP presupunea până de curând un adaptor la portul paralel. Dată fiind dezvoltarea imprimantelor care se conectează pe portul USB (uneori exclusiv) a apărut necesitatea unui adaptor la acest port.

JetDirect 310x permite conectarea unei imprimante care are port USB într-o rețea UTP de 10 sau 100 Mbps (este capabil să comute automat). Configurarea se face ușor cu ajutorul utilitarului furnizat în pachet, fiecare pas fiind amănunțit descris în documentație. La final puteți tipări o pagină cu principalii parametri de funcționare cu ajutorul minusculului buton situat în stânga portului UTP.

Deși construit în special pentru anumite modele de imprimante HP se poate utiliza și pentru imprimante ale altor producători. Suportă o varietate foarte mare de sisteme de operare. Dacă apar probleme (noi nu am întâlnit așa ceva) există șansa de a fi rezolvate printr-un update de firmware.

Nu se poate utiliza cu un hub USB, adaptor USB la port paralel și nu se garantează funcționarea corectă în condițiile utilizării unui prelungitor USB. - ȘP


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro