Computer Press Agora
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE IUNIE 2002
[ Componente ]
Caracteristici
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT
Informații

Preț informativ: 465 $ (fără TVA).
Garanție: 3 ani.
În România prin Romsoft,
tel.: 01-224.03.33
Regele noii generații - Asus V8460 Ultra

Șerban Păduroiu

Cum altfel aș putea vorbi despre cea mai puternică placă video pe care am întâlnit-o?!

V8460 Ultra produs de Asus este primul accelerator grafic dotat cu noul procesor grafic GeForce4 Ti4600 de la nVidia pe care am văzut-o.

Deși nu reprezintă o variantă de lux, cutia conține mai mult decât necesarul exploatării: manuale, CD-uri cu drivere și utititare necesare exploatării și în plus 3 jocuri AquaNox, Midnight GT RageRally și Game Showcase, adaptor de la ieșirea digitală a plăcii la analogic și cablu cu două ieșiri TV (S-Video și RCA).

Instalarea decurge fără probleme dacă aveți suficient spațiu în carcasă, dimensiunile plăcii fiind mai mult decât generoase.

Pentru o funcționare superioară proiectanții de la Asus au adus câteva îmbunătățiri. Prima ar fi ventilatorul din cupru care își dovedește eficacitatea în cazul unei tentative de overclocking. În același caz veți observa și lipsa radiatoarelor de pe memorii, lucru care nu va permite modificări majore a parametrilor de funcționare a acestora. O altă îmbunătățire este folosirea unui nou proces de finisare a PCB-ului și a traseelor realizate pe acesta, numit Gold Immersion Coating. Permite îmbunătățirea conexiunilor și prin aceasta stabilitatea în funcționare. O a treia îmbunătățire ar fi dotarea software care este aproape completă.

Spun aproape pentru că utilitarul SmartDoctor nu a vrut să funcționeze sub MS Windows 2000, fără a exista menționată în documentație vreo limitare.

Este furnizat și Asus Tweak Utility care permite testarea în condiții 2D a eventualelor modificări ale parametrilor de funcționare.

Rezultatele în teste vorbesc de la sine, comentariile confirmând evidentul: merge extrem de rapid. În plus față de asta mai trebuie spus că este și extrem de scump, dar dat fiind caracterul de noutate și vârf tehnologic al acestui echipament nu puteați să nu vă așteptați la așa ceva.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2001 Computer Press Agora.

[email protected]; ISP: NetSoft Tg. Mures.

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro