Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Software ]

ZoEmail

ZoEmail este un client Web de mail care face două promisiuni utilizatorilor acestui tip de servicii: nu vor primi niciodată spamuri și vor primi toate mesajele legitime. Aceste promisiuni sunt "respectate" prin folosirea conceptului DEA (disposable e-mail address).

Acest client de e-mail oferă tot ceea ce se poate găsi și la alți competitori: address book, corectare ortografică, reguli pentru mesaje, directoare ce pot fi create și customizate de utilizator și chiar o opțiune pentru introducerea caracterelor străine.

În loc de adresele comune de mail, care folosesc un nume și un domeniu, ZoEmail folosește un nume, o cheie și un domeniu.

Fiecare dintre corespondenții tăi primește o cheie; în acest mod prietenul tău poate trimite un mesaj la [email protected], iar prietena ta la adresa [email protected]

În cazul în care totuși primești un mesaj neautorizat, cheia care a fost folosită îți va spune de unde a fost trimis acesta. Toți cei care îți trimit mesaje fără cheie vor primi înapoi un mesaj de eroare de expediere.

ZoEmail
Specificații: 12MB 0,99$/lună, 50MB 1,5$/lună
Producător ZoEmail LLC

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro