Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Software ]

Spy Sweeper

Spy Sweeper 2.6 este un program de sine stătător care înlătură toate formele de spyware care au fost instalate în sistem în urma navigării pe Internet. Pe lângă hard disk-urile locale, Spy Sweeper poate verifica și unitățile de memorie portabile sau cele din rețea.

Dintre opțiunile pe care le au utilizatorii, menționăm posibilitatea de a configura și programa activitatea programului, precum și cea de specificare a cookie-urilor sau spyware-urilor care rămân sau nu. Acest fapt este util mai ales în cazul vizitării siturilor care au o secțiune de înregistrare. Totodată utilizatorii pot opta pentru un număr de trei scuturi de protecție. Primul oprește acțiunile spyware asupra paginii gazdă a Internet Explorer-ului. Cel de-al doilea înlătură cookie-urile de urmărire, iar cel de-al treilea avertizează utilizatorul când în memorie este detectat un spyware activ.

După rularea unei căutări, Spy Sweeper pune toate spyware-urile găsite într-un director de carantină și afișează numărul de fișiere, directoare, și regiștri verificați. Mai multe detalii despre spyware-urile detectate se pot obține prin efectuarea unui click dreapta pe acesta și selectarea opțiunii More Details, fapt ce redirecționează utilizatorul către situl Webroot unde se găsesc mai multe informații.

Webroot Spy Sweeper 2.6
Producător Webroot.

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro