Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Software ]

Showshifter DVB

Versiunea Media Center a SO Windows XP a făcut multe valuri în presa de specialitate, însă în prezent nu foarte multe persoane beneficiază de aceasta. Din fericire pentru aceia care își doresc un soft cu interfață special concepută pentru aplicațiile multimedia, pe piață sunt disponibile câteva alternative, printre care și Showshifter, ajuns la versiunea a treia. O dată instalat, un vrăjitor te pune să precizezi ce echipamente de captură video sunt instalate, și mai apoi realizează o căutare automată a posturilor TV, în cazul în care ai un TV tuner.

Interfața, ca și la celelalte versiuni, este alcătuită din meniuri mari și lizibile, ceea ce înseamnă că Showshifter poate fi folosit cu ușurință și pe ecranul unui televizor. Meniul principal înglobează toate opțiunile oferite, inclusiv submeniurile TV, DVD, CD, imagini sau Jukebox.

Dacă te gândești să îți transformi PC-ul într-un sistem home theatre, Showshifter este unul dintre softurile de care ai nevoie. Extrem de configurabil, acesta nu te va forța să instalezi anumite componente hardware sau suportul pentru anumite servicii. Altfel spus, este partenerul ideal al unui sistem Mini PC și al acelora care au timpul necesar pentru a-și construi sistemul ideal pentru nevoile multimedia.

Showshifter DVB
Producător Showshifter.

 

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro