Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Software ]

Acronis Privacy Expert Suite 7

Fie că știi sau nu, Windows păstrează o evidență a acțiunilor efectuate de tine în cadrul sistemului de operare, inclusiv a paginilor Web accesate sau ultimele documente modificate. În afara cazului în care ștergi manual aceste date, alți utilizatori ai PC-ului pot vedea activitatea realizată de tine. Ștergerea datelor în Windows va avea ca rezultat doar ștergerea adreselor din FAT, nu și a conținutului propriu-zis de date. Iar cu uneltele corecte, cam orice persoană poate "readuce la lumină" aceste date.

Acronis Privacy Expert este un pachet de programe care efectuează o serie de acțiuni automat, cu scopul de a înlătura orice date rezultate în urma folosirii computerului. Astfel, Privacy Expert va șterge conținutul din Recycle Bin, fișierele temporare, sau va înlătura toate datele neactualizate de pe hard

disk-ul tău. Printre uneltele care fac parte din pachet se numără și un blocker Pop-up. Acesta va opri mesajele publicitare de tip pop-up pe care le întâlnești în cadrul vizitării siturilor comerciale. O versiune trial a acestui program poate fi descărcată de pe situl producătorului.

Acronis Privacy Expert Suite 7
Producător Acronis.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro