Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Sisteme ]

Claritate VGA pe ecran de PDA

Chiar și înainte de lansare, PDA-ul E800 al celor de la Toshiba a creat un interes enorm în rândul utilizatorilor acestui tip de dispozitive datorită folosirii unui ecran VGA care urma să ofere o rezoluție de două ori mai mare decât cea a majorității competitorilor. Pe lângă rezoluție, E800 poate fi considerat un PDA bine conturat, care dispune de culori vii în locul clasicului gri. În spatele funcționării sale se află un procesor de 400MHz, sistemul de operare Pocket PC 2003 și o memorie internă de 128MB. Pentru salvarea datelor esențiale, Toshiba adaugă în pachet o memorie adițională Flash de 32MB.

La bootare, E800 folosește rezoluția 240x320, însă aceasta poate fi schimbată prin folosirea unei aplicații din meniul Start care schimbă modul grafic de operare în VGA; acest lucru înseamnă însă o restartare a sistemului. Ce este și mai rău de-abia urmează: odată activat modul VGA, numărul programelor ce pot fi rulate este limitat la patru, acestea putând afișa fișiere Word, Excel, PowerPoint și de tip imagine, fără a permite însă editarea sau modificarea acestora.

Această problemă se poate rezolva prin folosirea unui soft ce poate fi download gratuit, numit ResFix, care va permite utilizatorilor lui E800 să folosească toate aplicațiile acestui PDA în modul grafic VGA, inclusiv Internet Explorer-ul.

Toshiba E800
Specificații: PDA, SO Pocket PC 2003, ecran LCD 4" (480x640 pixeli, 64.000 de culori), procesor Intel XScale PXA263 400 MHz, 128 MB RAM, Bluetooth, Infra roșu, dimensiuni 77x135x17mm, greutate 198g.
Producător Toshiba.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro