Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Divertisment ]

Pinnacle ShowCenter

Binecunoscutul producător de produse hardware și software a lansat pe piață propria variantă pentru sistemele de divertisment, o alternativă la Windows Media Center Edition. Pinnacle ShowCenter permite accesarea fișierelor audio digitale, de imagine și a celor video folosind televizorul. Modul de operare este simplu: unitatea ShowCenter se conectează la TV, iar fișierele digitale sunt transferate de la PC cu ajutorul unei conexiuni cablate. Pentru a putea vizualiza fișierele pe TV, acestea trebuie mai întâi "trimise" în softul ShowCenter PC. Odată realizat acest lucru, fișierele sunt sortate automat în funcție de categoria din care fac parte: audio, video sau imagini, ceea ce face ca navigarea prin conținutul digital să fie posibilă în funcție de tipul fișierelor.

În ceea ce privește fișierele multimedia, ShowCenter recunoaște o gamă vastă de tipuri, iar cele pentru care nu există suport sunt convertite automat într-unul din formatele cunoscute de soft.

Cutia argintie și subțire din kitul ShowCenter dispune de o colecție impresionantă de mufe, precum composite video și audio digital. Pentru conectarea wireless la PC, ShowCenter dispune de un slot PC Card în care se pot monta plăci Wi-Fi.

Pinnacle ShowCenter
Specificații: formate suportate: MP3, MPEG-1, MPEG-2, DivX , Xvid, JPEG, BMP, PNG, GIF; telecomandă infra-roșu
Ofertant Flamingo Computers
Preț: 239€ ; Garanție: 24 luni

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro