Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Componente ]

Logitech Dinovo

Suita Dinovo a fost creată de Logitech cu intenția de a schimba înfățișarea tastaturilor și mouse-urilor clasici. După cum se poate observa, tastatura are blocul de taste numerice separat. Inovațiile nu se opresc aici, deoarece acesta dispune de un ecran LCD, putând fi folosit pe post de calculator pentru efectuarea calculelor. Ecranul LCD poate afișa și mesajele de avertizare din Windows sau MSN Messenger, precum cele de primire a unor noi mesaje electronice.

O altă aplicație a tastaturii este controlul de la distanță al aplicațiilor multimedia. Logitech oferă pentru acest lucru softul propriu, Logitech Media Software, care permite vizualizarea imaginilor, ascultarea fișierelor audio sau vizionarea unui film într-un mod asemănător cu cel oferit de Media Center-ul celor de la Microsoft. Controalele pentru media, care pot fi folosite și pentru controlul asupra Windows Media Player, sunt poziționate pe tastatura principală.

Logitech Dinovo
Specificații: tastatură și mouse cu conectare Bluetooth, bază pentru reîncărcarea mouse-ului, taste pentru control multimedia, Logitech Media Software.
Producător Logitech.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro