Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Imprimare ]

Bravo Autoprinter

Bravo Autoprinter este destinată acelor persoane care inscripționează foarte multe CD-uri. Odată conectată la PC via USB, Bravo poate primi sarcini de inscripționare a CD-urilor pe care le are în lăcașul special; acestea pot fi imprimate cu imaginile dorite, cu ajutorul mai multor cartușe de cerneală și a unui cap de tipărire.

În pachet sunt incluse softurile Surething CD Labeller, care este folosit pentru a "desena" ceea ce va fi tipărit pe CD și PrimoDVD care poate fi folosit pentru inscripționarea CD-urior. Dacă vei folosi această imprimantă de CD-uri, ar fi bine ca imaginile să fie create în Nero sau EasyCD Creator și mai apoi importate în PrimoDVD (acesta din urmă este singurul soft cu ajutorul căruia funcționează Bravo, dar pentru crearea imaginilor poate fi ceva mai complicat de folosit). Bravo poate stoca pentru inscripționare și tipărire un număr de 25 de CD-uri, acesta putând fi mărit la 50 printr-un suport suplimentar.

Bravo Autoprinter
Specificații: imprimantă color 2.400dpi, CD-RW 52x, capacitate 25 de discuri, interfață firewire pentru CD-RW, interfață USB pentru imprimantă.
Producător Microboards.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro