Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   

Clic aici
PC Magazine

  PC MAGAZINE Iulie 2004
[ Sisteme ]

Dana fără fire

Dacă intenționezi să folosești un notebook doar pentru a scrie documente și trimite mesaje, trebuie să știi că există și opțiuni mai puțin costisitoare. Una dintre acestea este Dana Wireless, un dispozitiv ce se situează între un notebook și un PDA clasic. Cu ajutorul său se pot redacta documente, trimite e-mailuri și chiar naviga pe Internet.

Dana folosește sistemul de operare Palm 4 care limitează opțiunile multimedia, dar care necesită resurse hardware mai reduse, prin folosirea acestora fiind totodată extinsă durata de viață a bateriei. Din imaginea alăturată se poate observa că tastatura domină panoul central, oferind și un grad de operabilitate sporit față de unele notebook-uri, iar ecranul este ușor înclinat, pentru ca utilizatorul să benefieze de un unghi mai bun de vizualizare. Mult mai subțire decât ecranul unui Palm clasic și de 3,5 ori mai lat, ecranul monocrom al lui Dana are o rezoluție de 560x160 pixeli.

Pe lângă tehnologia Wi-Fi integrată, care permite conectarea la Internet printr-o rețea wireless sau hot spot, Dana dispune și de un port infra-roșu, unul USB și 2 sloturi pentru SD.

Alphasmart Dana Wireless
Specificații: SO Palm 4, 16MB RAM, 2 sloturi SD, USB, infra-roșu, Danaweb browser, client e-mail Mark/Space, Adobe Reader, Alphaword.
Producător Alphasmart.

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2004 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro