Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Imprimare ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 182EURO (fără TVA).
Ofertant Deck Computers,
tel.: 021-434.34.00.


Laser ieftin - Samsung ML-1710

Ștefan Iliescu

Vremurile când imprimantele laser erau doar apanajul firmelor cu bani mulți au apus, astăzi prețurile extrem de mici ale acestor echipamente permițându-le accesul chiar și în casele utilizatorilor individuali. Cu o viteză specificată de 16 ppm, nu foarte departe ce cea pe care am obținut-o noi in teste, Samsung ML-1710 se adresează birourilor cu un număr redus de angajați sau utilizatorilor individuali, care tipăresc volum mare de documente text. Conectarea la PC se face prin intermediul portului USB, instalarea neridicând nici un fel de problemă. Limbajul de tipărire GDI folosit avantajează pe cei care folosesc sisteme mai performante. Singura problemă se referă la modul de alimentare manuală cu hârtie. Nu există o tavă, ci o singură fantă prin care se poate alimenta imprimanta cu o singură coală de hârtie.

Gama de medii suportate este destul de largă, mecanismul de transport fiind capabil de a lucra cu transparente, etichete și plicuri.

Specificații: imprimantă laser monocrom, format A4, viteză de tipărire 16 ppm, rezoluție 600x600 dpi, procesor 66 MHz, 8 MB memorie, interfață USB, capacitate tavă alimentare 250 coli, capacitate tavă colectare 50 coli, dimensiuni 348x335x193 mm, greutate 7 kg. Cablu USB inclus. Cost pe pagină 0,0184EURO.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro