Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Componente ]

O platformă de succes - Albatron KM18G Pro, Asus A7N8X Deluxe, Shuttle MN31N

 

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 115$ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant FIT Distribution,
tel.: 021-231.09.22.

Shuttle MN31N

Cel de-al doilea model Micro ATX din această prezentare aparține producătorului Shuttle. Chiar și așa, dimensiunile mai reduse ale PCB-ului nu au împiedicat prezența a trei sloturi PCI, alături de o sumă de opțiuni, dintre care cea mai interesantă poate fi considerată ieșirea dual video. Deși a obținut rezultate cu puțin mai mici decât celelalte două modele, MN31N s-a încadrat în aceeași linie, funcționarea sa pe parcursul testelor fiind fără reproș.

Pentru o placă micro ATX, destinată în general pieței integratorilor de sisteme, opțiunile disponibile in BIOS sunt destul de interesante. Performanța sistemului poate fi setată într-unul din modurile Optimal, Aggressive, Turbo sau Expert, cu ultimul mod permițând cele mai multe modificări din partea utilizatorului. Frecvența FSB poate fi modificată în pași de 1 MHz, de la 100 la 200 MHz. Ca și în cazul modelului Asus, frecvența de funcționare a memoriei poate fi aleasă procentual față de cea a FSB-ului.

Specificații: cipset nVidia nForce2, FSB 333 MHz, NorthBridge nForce2 IGP, SouthBridge nForce2 MCP-T, 3xDIMM DDR PC3200 max. 3 GB, suportă dual-channel, 2xIDE ATA/133, video integrat GeForce4 MX, Ethernet 10/100 Mbps, audio ALC650, 2+2 USB 2.0, 2xVGA out.

[ Această prezentare face parte din articolul "O platformă de succes" ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro