Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Componente ]

În familia GeForce FX
MSI FX5200-TDR128 și FX5600-VTDR128

Specificații GeForce FX

 

MSI FX5200-TDR128
teste de performanță

 

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 129EURO (fără TVA).
Garanție: 36 luni.

Cele două modele MSI prezintă o serie de caracteristici comune, mai ales de dotări suplimentare, normale în cazul aceluiași producător. Deschiderea ambalajului descoperă un număr de nu mai puțin de 10 CD-uri (11 în cazul lui FX5600), un adaptor DVI-VGA, un cablu S-Video, terminal S-Video și o telecomandă.

Terminalul S-Video permite conectarea în același timp atât a intrării cât și a ieșirii S-Video. Dintre multitudinea CD-uri cu aplicații, un cuvânt în plus merită MSI MediaCenter, care reprezintă echivalentul MSI pentru pachetul software al plăcilor Ati All-In-Wonder. Astfel, puteți urmări filme în format DVD sau puteți realiza o serie de operații multimedia prin intermediul unui mediu integrat, ușor de folosit.

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 219Ś (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.

O diferență semnificativă între cele două modele constă în sistemul de răcire. În timp ce versiunea cu FX5200 folosește un cooler montat pe procesor, fără răcirea memoriilor, FX5600 este dotată cu un cooler mai cuprinzător, radiatorul întinzându-se atât peste procesor, cât și peste memorii.

Deși ambele plăci sunt însoțite de utilitarul de overclocking 3D! Turbo Experience, se pare că frecvențele procesorului și a memoriei erau blocate, orice încercare de modificare a acestora fiind sortită eșecului.

MSI FX5200-TDR128
Specificații:
cipset nVidia GeForce FX5200, 128 MB DDR, VGA analogic, DVI, S-Video. Aplicații: MSI MediaCenter Deluxe, VirtualDrive Professional, RestoreIT Professional, InterVideo WinDVD 5.1, Morrowind (2xCD), Ghost Recon, Duke Nukem Manhattan Project, Games Collection.

MSI FX5600-VTDR128
Specificații:
cipset nVidia GeForce FX5600, 128 MB DDR, VGA analogic, DVI, S-Video. Aplicații: aceleași ca modelul anterior, plus InterVideo WinProducer/ WinCoder.

[ Această prezentare face parte din articolul " În familia GeForce FX " ]


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro