Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Imprimare ]

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 250Ś (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant MB Distribution,
tel.: 021-231.79.91.


Prezentare la nivel înalt - Epson Stylus Photo 900

Ștefan Iliescu

Indiferent cât de mult s-ar pune accentul pe conținutul lucrurilor, forma de prezentare contează enorm, lucru valabil mai mult ca oriunde în cadrul firmelor care se ocupă cu promovarea imaginii altor firme. Pentru tipărirea unor tiraje de câteva sute sau mii de copii ale unui document apelați la o tipografie, însă atunci când aveți nevoie să tipăriți doar câteva exemplare, o imprimantă inkjet poate reprezenta soluția.

Epson Stylus Photo 900 este o imprimantă cu jet de cerneală, care tipărește impecabil atât pe hârtie specială, cât și pe hârtie normală. Singura problemă la acest capitol este constituită de viteza reală destul de mică, față de specificații, însă atunci când tipăriți o prezentare calitatea este criteriul care contează în primul rând. Pe lângă capabilitățile de tipărire pe o largă varietate de tipuri de coli de format între A4 și A6, Stylus Photo 900 este capabilă de a tipări pe role și pe CD-uri. Sistemul de alimentare special poate susține o rolă de până la 20 cm lățime, de lungime teoretic infinită, cu toate că în realitate atât hârtia, cât și cerneala se vor termina la un moment dat J. Tipărirea pe CD-uri este o capabilitate pe care am mai întâlnit-o în cazul surorilor 925 și 950, prezentate într-un număr anterior. Pentru aceasta aveți nevoie de un CD pe care s-a aplicat în prealabil o etichetă de hârtie specială. Pentru crearea imaginii ce urmează să fie tipărită pe CD aveți la dispoziție utilitarul Print CD, cu ajutorul căruia puteți folosi imagini prestabilite sau imagini din arhiva personală.

Specificații: imprimantă cu jet de cerneală, format A4, viteză de tipărire 9 ppm negru/ 8,8 ppm color, rezoluție maximă 5760x720 dpi (folosind medii speciale), interfață USB/ paralel, buffer memorie 32 kB, capacitate tavă alimentare 100 coli, dimensiuni 493x546x302 mm, greutate 6,9 kg. Cablu USB inclus.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro