Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Divertisment ]

Muzică la plic - NAPA WMA PA 12, NAPA WMA PA 26

Pe lângă diminuarea din ce în ce mai mult a dimensiunilor, cerințele de bază ale utilizatorilor de player-e MP3 se îndreaptă vertiginos spre capacitatea de stocare a acestora, la compatibilitatea cu sistemele de operare și la compatibilitatea cu alte echipamente similare.

Cu un design clasic și cu dimensiuni reduse, modelul PA 12 promite destul de multe la prima vedere, pentru că sub același mic acoperiș se regăsesc funcții de player MP3, radio FM și reportofon. Ne dăm deci ușor seama că este vorba de un multifuncțional. Funcționarea este asigurată de o singură baterie de 1,5 V. Fiind vorba de un model portabil, căștile aferente nu trebuie să lipsească sub nici o formă. Mai mult decât atât, lucrând cu date (codarea MP3), nu lipsește nici cablul USB necesar alimentării cu informație. Foarte interesantă și de salutat opțiunea prin care puteți "alimenta" și prin intermediul unui card SD/MMC, fiind oferit un slot special pentru acesta. Iată deci că memoria, mai bine zis capacitatea de stocare, poate avea ce valori doriți, funcție de cardul cumpărat separat și utilizat (până la 256 MB). Asta dacă cei 64 MB oferiți la bord nu vă sunt de ajuns. Pentru manevrare există 9 butoane.

NAPA PA26 este un al doilea concurent la buzunarul și urechile dumneavoastră. De la bun început se observă o mai mare atenție acordată sectorului stocare, "vina" fiind purtată de cei 128 MB interni, dimensiunile și prezentarea acestuia. Și nu mai spunem nimic de faptul că bateria se poate reîncărca, prin intermediul unui alimentator livrat în pachet, sau direct prin cablul USB conectat la calculator. Față de modelul prezentat anterior, dispare posibilitatea de lucru cu carduri SD/MMC, păstrându-se însă funcția de reportofon. Ecranul este plasat central, afișajul fiind foarte intuitiv. Pentru acces la comandă sunt disponibile 8 butoane, unul dintre acestea cu funcție multiplă (on/ off/ play/ stop/ pauză), și fără a mai pune la socoteală și butonul de reset. Cel mai mic mai retras buton accesează meniul. Destul de interesant modul de realizare al "suportului audio". Căștile sunt găzduite pe un suport format dintr-un șnur, rolul acestuia din urmă fiind de a oferi conectivitate, stabilitate și agățare a player-ului de gât. La acest model nu mai întâlnim funcția de tuner. -CL

NAPA WMA PA 12
Specificații
: player MP3, radio FM, reportofon, memorie internă 64 MB, slot SD/MMC capacitate 256 MB, LCD cu iluminare, conectare USB 1.1.
Preț informativ: 91 EURO (fără TVA).
NAPA WMA PA 26
Specificații:
player MP3, reportofon (până la 8 ore), memorie internă 125 MB, conectare USB 1.1, acumulator integrat.
Preț informativ: 100 EURO (fără TVA).
Ofertant Ultra Pro Computers,
tel.: 021-211.70.90.

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro