Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IULIE 2003
[ Divertisment ]

Și la rucsac și la mașină - iPro MP3 CD Portable Player

Player-ul portabil iPro MP3CD nu reprezintă o "noutate în materie", însă funcțiile și accesoriile oferite îl fac "mai special" față de alte echipamente cu aceeași țintă.

MP3-urile și CD-urile audio sunt rulate de acesta fără nici o problemă. Foarte interesant faptul că după un timp, necesar umplerii buffer-ului, rotirea discului este oprită, aceasta fiind reluată cu intermitențe. Acest lucru are ca efect o autonomie sporită a celor două baterii necesare pentru funcționare. Dacă am vorbit despre buffer, trebuie spus faptul că, în cazul CD-urilor, audio este de 45 secunde, iar pentru MP3 este de 120 secunde. Cel mai interesant accesoriu întâlnit la acest model de player este caseta pentru casetofonul de mașină. Aceasta se conectează printr-un cablu la ieșirea player-ului și se introduce în casetofon. Din acest moment, în mașină puteți asculta CD-uri, chiar dacă nu aveți un casetofon cu CD. Sigur că schimbarea melodiilor se face însă tot din player J. Mai trebuie amintit faptul că în cazul utilizării în mașină, este pus la dispoziție și un alimentator cu conectare la brichetă.
Pentru manevrabilitate sunt puse la dispoziție 13 butoane. Ecranul LCD ușurează extrem de mult navigarea, mai ales în cazul schimbării directoarelor din care se face citirea melodiilor. -CL

iPro MP3 CD Portable Player
Specificații:
compatibil CDR, CDRW, protecție antișoc 45 s pentru CD audio și 120 s pentru MP3, adaptor alimentare mașină, adaptor pentru casetofon.
Ofertant Elsaco Electronic,
tel.: 0231-514.278.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro