Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Imagine ]

Pauză pentru... floricele!

Pinnacle PCTV SAT CI este un tuner TV ce dispune de o interfață standard pentru CAM-uri (Conditional Acces Modules), dispozitive utilizate în recepționarea programelor TV prin satelit. Așadar, dacă ai o antenă de satelit și un slot PCI liber (plus niscaiva bani), poți recepționa atât programele TV cu vizionare gratuită cât și pe cele cu vizionare plătită difuzate prin satelit - care necesită CAM-uri. Capturile realizate de Pinnacle PCTV SAT CI au rezoluția de 720x576 pixeli în format MPEG-2. O foarte importantă facilitate a dispozitivului este funcția Time Shift. Cum funcționează aceasta: să spunem că te uiți la un meci transmis în direct și tocmai "sună" cuptorul cu microunde, semn că popcornul, scuze... floricelele tale sunt gata! Pui "pauză" și atunci când te întorci vei putea relua vizionarea meciului exact din momentul în care ai părăsit fotoliul. Și dacă nu găsești nimic interesant (ceva goluri sau ocazii importante) poți sări peste momentele înregistrate în lipsa ta, folosind o altă funcție, Time Slider, putând ajunge până la momentul transmisiunea în direct. La capitolul software apare și Pinnacle Expression, program ce poate fi folosit în editarea unor "filmulețe" și care permite arderea proiectelor tale în CD-uri sau DVD-uri.

Prin urmare, dacă ai nevoie de un tuner TV și FM pentru recepționarea posturilor transmise prin satelit, cu precădere cele a căror recepționare necesită CAM-uri, poți fi sigur că Pinnacle PCTV SAT CI îți va transforma PC-ul într-o unealtă cu care vei putea viziona, înregistra (chiar și planifica înregistrările), și mai apoi edita programele astfel recepționate.

Specificații: interfață PCI, recepționare TV și FM cu subscripție prin satelit, interfață integrată pentru CAM-uri, scanare automată a posturilor, planificator pentru înregistrări, matrice multi-channel pentru previzualizarea posturilor, captură în format MPEG-2, Time Shift, soft Pinnacle Expression inclus, telecomandă cu infraroșu.

Pinnacle PCTV SAT CI
Preț informativ: 169 € (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant: Flamingo Computers
Tel.: 021-222.50.41

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro