Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Divertisment ]

Claviatură de la Yamaha

Dacă știi să cânți la pian sau la orgă, te vei bucura cu siguranță de opțiunile oferite de Yamaha: selectarea și redarea stilurilor dorite, a cântecelor, a lecțiilor fără profesor care "se predau" pe fundalul diferitelor cântece celebre cum ar fi: Silent Night, Fur Elise, Susana, Englishman in New York și multe altele. Ritmului, al cărui tempo este reglabil, i se pot adăuga diverse efecte sonore. Sunt disponibile 27 de efecte tip Harmony care pot acompania piesele tale muzicale. 9 efecte Reverb simulează anumite medii acustice, spre exemple o sală de concert, 4 efecte Chorus, și Sustain. Cine dorește să cânte partituri ale unor melodii celebre va găsi în pachet o carte cu partiturile a 100 de astfel de melodii, iar dacă nu se descurcă prea bine, poate exersa folosind cele 4 lecții disponibile pentru toate cântecele din demo: Timing, Waiting, Minus One, Both Hands.

PSR-275 se poate conecta la PC folosind un cablu, obținând astfel acces la toată gama de Midi-uri de care dispui. Yamaha PSR-275 este o claviatură de 61 de taste excelentă pentru persoanele dornice să învețe să cânte la pian, dar care dispune și de multe opțiuni pentru cei deja "inițiați" în domeniu.

Specificații: 61 de taste full size, touch sensitive, polifonie 32 de note, ecran LCD, difuzoare 2x12 cm (2x3 Wați, stereo), Midi In/Out, 100 de cântece demo, 100 de setări OneTouch, suită Yamaha Education.

Yamaha PSR-275
Preț informativ: 235 € (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant: Flamingo Computers
Tel.: 021-222.50.41

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro