Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Software ]

Steinberg myMP3 Pro

Versiunea 5 a softului de la Pinnacle permite ascultarera fișierelor audio - inclusiv a WMA-urilor, organizarea lor, editarea tagurilor, comprimarea melodiilor extrase de pe CD-uri. Pe lângă aceste facilități, myMP3 Pro are o opțiune pentru cei care vor să modifice fie dimensiunea întregului fișier audio, fie numai a anumitor secțiuni din melodie - reglarea volumului de ieșire pe anumite secțiuni fiind posibilă în același mod.

În meniul Equalizer sunt disponibile efectele pentru Master Control: o consolă DJ, cu care poate fi setat, de exemplu, nivelul (în dB) de ieșire al basului, mediilor, sau înaltelor; VST Effects, o consolă din care se pot alege diverse efecte audio, ce pot fi adăugate simultan în număr maxim de 4; o consolă pentru reglarea sunetului de intrare în boxe, în funcție de așezarea acestora față de așezarea ta.

Ai comprimat, ascultat, adăgat efecte, ai reglat nivelul de volum pe anumite secțiuni ale melodiilor, sau chiar ai tăiat din melodii. Acum nu mai ai decât să salvezi creațiile tale muzicale (pentru uz personal) pe CD sau DVD. Poți scrie pe aceste două medii fără a fi nevoit să accesezi alt soft pentru inscripționare

folosind opțiunea pentru scrierea de CD-uri/DVD-uri a lui myMP3 Pro. Poți chiar să editezi atât coperta carcasei cât și fața CD-ului, prin folosirea lui LabelEditor, un soft inclus în pachet.

Steinberg myMP3 Pro Version 5
Preț informativ: 35 € (fără TVA).
Ofertant: Flamingo Computers
Tel.: 021-222.05.41


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro