Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Sisteme ]

 

Fujitsu Siemens Pocket LOOX 610


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: dimensiuni 53,6,71,5x0,22 mm, greutate 0,205 kg, interfață USB 1.1/RS232, procesor Intel PXA 255/400 MHz, 128 MB RAM, 64 MB ROM, port CF(WLAN, GPS, Microdrive, modem, camera, VGA), port SD/MMC, IEEE 802,11b integrat, Bluetooth, Fast Ir, SO Windows Mobile Software 2003 Pocket PC, ecran 240x320, ieșire pentru căști.
Preț informativ: 449 € (fără TVA).
Ofertant: Tornado Sistems
Tel.: 021-206.77.77

Pocket PC de la Fujitsu Siemens

Cristian Lăcraru

Din punct de vedere al dimensiunilor îmi pare ceva cam mare pentru plimbarea cu el în buzunar.

Meniul este extrem de simplu de utilizat datorită sistemului de operare utilizat, Windows Mobile Software 2003 pentru Pocket PC. Totodată este și foarte complex datorită multitudinii de progrămele deja instalate și a funcțiilor cu care se poate lucra.

Așa că cine e obișnuit cu Windows-ul nu are probleme cu manevrarea lui Pocket LOOX. Cam totul pleacă de la "Start", meniurile fiind personalizabile, opțiunile întâlnite pe parcursul manevrării lui Pocket LOOX fiind ușor de înțeles datorită sistemului de operare arhicunoscut.

Pentru activarea opțiunii "clear text" a fost nevoie chiar și de o resetare software. Și nu lipsește nici Solitare-ul☺. Din punct de vedere al tehnologiilor, la capitolul comunicații avem ce spune. În primul rând amintim portul Infraroșu, poate cel mai utilizat în acest moment pentru cei care dețin și un laptop. Apoi apare portul pentru carduri CF și SD/MMC. Dar mai este și posibilitatea conectării cu un alt echipament ce suportă standardul IEEE 802,11b sau Bluetooth.

În afară de pen-ul electronic existent mai este pusă la dispoziție o tastă de navigare în patru direcții. În plus tot aici mai există și alte patru butoane cu funcție dublă, existând activare personalizabilă la o apăsare îndelungată a uneia dintre acestea.

Funcțiile de recunoaștere a textului, chiar și în modul cursiv, au funcționat foarte bine. Pen-ul electronic în anumite programe (de exemplu Microsoft Word sau Microsoft Excel) tot la o apăsare îndelungată are acțiune suplimentară de lansare a unor pop-up-uri cu proprietăți ale celulelor sau ale textului selectat, funcție ce pe parcursul utilizării se dovedește extrem de folositoare și la îndemână.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro