Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Componente ]

 

Creative Audigy 2 ZS

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: interfață PCI, 8 canale, certificat THX, suport DVD-Audio, certificare THX, suport Dolby Digital EX, suport 24biți/96KHz pentru 5.1 și 24 biți/192 kHz pentru CD audio stereo, suport EAX Advanced HD pe 24 biți, extensie pentru joystick.
Preț informativ: 129 € (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant: Flamingo Computers
Tel.: 021-222.50.41

Audigy 2 ZS

Bogdan Hosu

Creative înalță din nou ștacheta numărului de canale de sunet cu care poate lucra o placă audio. De această dată este vorba de 7.1 canale, însă Audigy 2 ZS are mult mai multe de spus la capitolul de noutate. Și le spune cât se poate de clar, datorită unei calități a sunetului de 24 biți/192 kHz pentru modul stereo și 24 biți/96 kHz pentru modul 5.1, cu 108 dB SNR.

Datorită certificării THX, cel mai important standard pentru sunet cinematografic, Audigy 2 ZS este placa ideală pentru redarea perfectă a sunetului din filmele rulate pe PC. Din consola THX se pot calibra toate cele 8 canale de sunet existente, în funcție de așezarea pe care o ai, beneficiind astfel de cele mai realiste efecte sonore.

În consola EAX pe care o avem la dispoziție găsim opțiunea Karaoke care anulează vocea și ne permite astfel să ne etalăm talentele de cântăreți; apoi ne este oferit un egalizator grafic pentru toate cele 8 canale de sunet, reducerea zgomotului nedorit din MP3-uri sau înregistrări mai vechi prin folosirea unei facilități numită Audio Clean-Up, și o gamă de presetări care au ca scop crearea unui mediu acustic virtual, cum ar fi o sală de concert.

Dacă ești un împătimit al jocurilor pe calculator și ai acasă un sistem de boxe multimedia, această placă de sunet va avea grijă să redea întocmai claritatea sunetelor, prin formarea mediilor acustice în care se află personajele din jocurile tale.

Una peste alta, Creative a reușit să scoată pe piața muzicală un produs performant cu care se poate mândri datorită fidelității sunetului oferit de acesta și a softurilor îmbunătățite care sunt incluse în pachet. Este adevărat că mai e ceva drum de parcurs până se va putea vorbi despre echipamente de sunet profesionale destinate exclusiv PC-urilor, fie ele plăci de sunet sau boxe multimedia, dar trebuie să mai avem puțină răbdare. Până atunci nu putem decât să alegem ce este mai bun din ceea ce există.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro