Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Ianuarie 2004
[ Imagine ]

 

NEC LCD3000


 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații: monitor LCD, dimensniuni 706x448x114 mm (fără stand), greutate 16 kg, pixel pitch 0,5025 mm, rezoluție 1280x768 (WXGA), luminozitate 450 cd/mp, unghi vizibilitate 85 grade (stânga/dreapta/sus/jos), RGB 1 IN, (DVI-D) RGB 2 IN (mini D-sub 15), RGB 3 DVD/HD [R/Cr/Pr, G/Y, B/Cb/Pb/H, V] (BNC), RGB OUT (BNC), Audio IN 1,2,3, Audio OUT, Video IN (BNC și RCA), Video OUT (BNC), S-Video IN (DIN 4), external control (mini D-sub 9 pini), telecomandă.
Preț informativ: 2890 € (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant: Ager Business Tech
Tel.: 021-231.09.04

La așa mărime... nu pe birou

Cristian Lăcraru

Să nu faceți ce am făcut eu. Un astfel de monitor stă mai bine pe un perete sau undeva prin cameră departe de ochi. Eu l-am așezat pe birou din lipsă de spațiu. Și în afară de faptul că nu mai era nevoie să aprind lumina (ecranul lumina foarte puternic) m-a cam durut și gâtul în operațiunea de urmărire pe ecran a textului☺.

În fine, LCD3000 este un monitor de prezentare. În nici un caz nu este un monitor de birou. Și funcțiile prezente pe acesta demonstrează foarte bine acest lucru. În afară de cazul prezentărilor LCD3000 se pretează și pentru completarea unui HomeTheatre în sufragerie, în afară de calculator acceptând și un DVD, un VCR sau o sursă audio. Trebuie însă să aveți o sufragerie serioasă în dimensiuni☺.

Rezoluția recomandată pentru LCD3000 este 1280x768/60 Hz. În cazul în care rezoluția crește (nu și frecvența), până la 1600x1200 pixeli este suportată numai intrarea analogică. Pentru că tot a venit vorba de intrări trebuie spus că LCD3000 stă foarte bine. Pe scurt vă spunem că există trei intrări analogice, intrare digitală, intrare audio, intrare S-Video, ieșire analogică, ieșire audio. Mai multe informații puteți găsi în specificațiile produsului. Pentru că există mai multe intrări video era neapărat necesară și prezenta funcției PiP (picture in picture), așa că LCD3000 semnează condica și aici.

Pentru manevrarea funcțiilor lui LCD3000 aveți o telecomandă, unghiul de lucru al acesteia față de normala senzorului pe ecran fiind de 30 de grade. În afară de această telecomandă mai sunt și câteva butoane plasate pe monitor accesul fiind însă ceva mai puțin la îndemână datorită poziționării acestora și pentru faptul că nu sunt foarte bine delimitate vizual simbolurile fiecăruia dintre ele.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro