Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Unul pentru toți - Echipamente multifuncționale în teste

Cum am testat

Testele au fost desfășurate în laboratorul PC Magazine România, folosindu-se același sistem de test, pentru a asigura condiții identice tuturor participanților. Configurația sistemului a fost după cum urmează: procesor Intel Pentium 4 la 2,53 GHz, 256 MB DDR-RAM PC2700, HDD Maxtor DiamondMax D740X 20,5 GB, video GeForce4 Ti4600. S-a folosit o imagine a sistemului de operare Windows XP Professional, aceasta fiind instalată pentru fiecare echipament în parte. Driverele utilizate au fost ultimele versiuni disponibile pe situl producătorului. Fiecare echipament a fost calibrat după instalare. Viteza de tipărire este exprimată în pagini pe minut și a fost măsurată din momentul comenzii de tipărire și până la eliberarea ultimei coli de hârtie tipărite.

Testele folosite au constat din documente create cu ajutorul principalelor pachete Microsoft Office: Excel, PowerPoint și Word. Testele realizate în Excel au constat dintr-o foaie de calcul cu text și un document de 3 pagini cu grafice complexe. Documentul PowerPoint a fost compus din 4 pagini de prezentare în care se puteau urmări atât calitatea culorilor, în cazul echipamentelor color, cât și finețea reprezentării grafice. Testele realizate în Word, au constat din două documente de câte 12 pagini, primul fiind un text neformatat, iar al doilea conținând o serie de imagini inserate, pentru testarea capabilităților de prelucrare. Toate aceste teste au fost rulate pe calitate medie. Hârtia folosită pentru aceste teste a fost hârtie normală de copiator (80 g/m2).

Pentru testarea capabilităților de scanare am folosit o imagine A4. Scanarea s-a făcut la o rezoluție de 300x300 dpi.

Pentru testele de copiere s-a folosit o foaie A4 cu text și grafică pentru scanerul flatbed și un set de 5 pagini text și grafică pentru unitatea ADF. În cazul echipamentelor inkjet copierea s-a efectuat color.

Conectarea s-a făcut pe portul cel mai rapid disponibil.

Înapoi la articolul "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro