Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale laser
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
Ricoh Fax1160L

Așa cum îi spune și numele, principala funcție a echipamentului Ricoh este aceea de fax, funcțiile de tipărire, scanare și copiere fiind adiționale. Fax1160L impresionează în primul rând prin dimensiunile reduse și greutatea scăzută, cât și prin gradul ridicat de silențiozitate în funcționare. Modelul pe care l-am testat a beneficiat doar de interfață paralelă, existând însă și o versiune cu conectare USB.

Tăvile de colectare pentru documentele scanate și cele tipărite sunt diferite, crescând astfel viteza de copiere. Nu același lucru se poate spune însă și despre calitatea copiilor realizate, mai ales dacă documentul original conținea și imagini color. Echipamentul poate fi folosit și ca scaner alb-negru, fiind însoțit de un pachet de drivere TWAIN. Am folosit Adobe Photoshop 6 pentru a realiza scanarea unei imagini, iar rezultatul, chiar dacă alb-negru, este de apreciat.

Panoul frontal este simplu, ușor de înțeles și folosit. Există un grup de 20 de taste pentru numere predefinite, accesibile la o singură atingere de buton și un grup de taste numerice. Există taste predefinite pentru copiere, și înaintare fax, precum și un buton de anulare a comenzii, care funcționează, spre deosebire de alte modele.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro