Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale laser
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
HP LaserJet 3330MFP

Unul din avantajele echipamentelor multifuncționale este că permit motoarelor de imprimare care s-au bucurat de succes de-a lungul vieții să trăiască o a doua tinerețe. Așa se întâmplă și cu LaserJet 3330MFP, care este construit pe baza motorului 1200, considerat chiar și de HP între cele mai bune realizate vreodată. Despre variantele fără fax ați mai putut citi în numărul nostru din luna mai 2002, versiunea 3330MFP fiind pentru prima dată testată aici.

Instalarea este tipică pentru imprimantele HP, fiind imposibil să greșești pașii care trebuie urmați. Conectarea s-a făcut pe portul USB, fiind disponibil și unul paralel bidirecțional. Opțional se poate adăuga un print server Jetdirect 310x, pentru ca echipamentul să poată fi conectat în rețea. În mod standard, așa cum a venit și la noi, 3330MFP este dotată cu 32 MB de memorie, opțional putându-se adăuga până la 96 MB.

Capacitatea de alimentare cu hârtie este de 250 de coli, tăvile de colectare pentru foile tipărite și cele scanate fiind diferite. Astfel, viteza procesului de copiere este mult crescută, unitatea nefiind nevoită să aștepte finalizarea scanării pentru a putea începe tipărirea. Opțiunea de colaționare, despre care am vorbit și la D155xi, este disponibilă și în cazul modelului de față.

Panoul frontal, deși destul de încărcat, este relativ ușor de înțeles. Ecranul LCD cu 16 caractere permite vizualizarea opțiunilor și a modificărilor operate asupra acestora.

Aplicația de administrare HP Director este prezentă și aici, în plus pe CD fiind disponibile alte utilitare cum ar fi: Document Manager (pentru documentele trimise sau primite pe fax), Scan Control Viewer (setarea parametrilor de funcționare ai scanerului color), Photo Center, Configuration Utility, ReadIRIS Pro 7.0, Fax Cover Page Editor.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro