Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale inkjet
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
HP PSC 2110

Fără să ofere funcția de fax și fără unitate ADF, urmașul modelului de succes PSC 750 se remarcă prin alte facilități și se adresează firmelor care țin foarte mult la prețul de achiziție și nu au nevoie de toate opțiunile prezente la modelul prezentat anterior.

Deși este dotat cu scaner flatbed, dimensiunile lui PSC 2110 sunt foarte reduse, greutatea fiind de asemenea impresionant de mică. Conectarea la PC se face doar prin intermediul portului USB, necesitând astfel prezența unui sistem care să funcționeze în permanență, pentru a putea fi folosit de mai mulți utilizatori în același timp.

Motorul de tipărire folosește două capete cu două cartușe de cerneală, unul negru și unul color. Dacă doriți să obțineți o calitate deosebită folosind tehnologia PhotoRet IV, va trebui să achiziționați kit-ul opțional cu 6 cartușe de culoare.
Alături de aplicația de administrare HP Director, echipamentul mai este însoțit de OCR ReadIRIS cu suport pentru limba română, Photo Gallery pentru administrarea imaginilor scanate și Image Editor, care permite aplicarea de modificări asupra imaginilor scanate la un nivel primar.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro