Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale inkjet
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
HP OfficeJet D155xi

Seria de multifuncționale D cuprinde trei modele, D155xi fiind versiunea cea mai avansată și completă dintre ele. 19 pagini pe minut negru și 16 pagini pe minut color, fax color, conectare în rețea, adaptor pentru carduri de memorie, scaner flatbed, ADF, capacitate de alimentare de 400 de coli, duplex automat, iată principalele argumente pentru care D155xi este cu adevărat un multifuncțional pentru firme. Dar să le luăm pe rând. Conectarea echipamentului la PC se poate face fie prin intermediul portului USB, fie în rețea, prin intermediul adaptorului Jetdirect 200m print server. Acesta se conectează pe portul LIO (Low Cost Input/output), port care permite de asemenea conectarea unui cablu paralel proprietar. Conectarea în rețea oferă avantajul vitezei crescute de transfer a datelor și elimină necesitatea unui PC care să fie în permanență pornit, pentru a permite accesul tuturor angajaților la echipamentul periferic.

Procesul de instalare este complet automatizat, nefiind necesare chiar nici un fel de cunoștințe tehnice pentru a-l duce la bun sfârșit.

Calitatea tipăririi este de excepție. Un aspect interesant constă în faptul că singura diferență între tipărirea pe modul economic și cel normal se referă la timpul obținut, calitatea imaginilor rămânând neschimbată pentru ochiul liber.

Capacitatea de alimentare cu hârtie este de 400 de coli, pe lângă tava standard de 150 fiind prezentă în versiunea testată și tava suplimentară de 250 de coli. Funcția de duplex automat este un alt argument forte în favoarea alegerii noastre. Posibilitatea de a tipări duplex, fără intervenția suplimentară a utilizatorului, contribuie la reducerea semnificativă a costurilor, prin înjumătățirea teoretică a numărului de pagini folosite, ca să nu mai vorbim de o calitate mai bună a prezentării documentelor. O altă facilitate foarte utilă la tipărire este posibilitatea de colaționare. Atunci când aveți un document de mai multe pagini și doriți să îl tipăriți în mai multe exemplare, nu mai este necesară sortarea manuală a paginilor tipărite.

Pe fața principală a echipamentului se află un adaptor pentru carduri de memorie, care poate primi carduri CompactFlash, SmartMedia sau Sony MemoryStick. Astfel, puteți tipări pozele capturate cu camera foto digitală direct din imprimantă, fără a mai fi necesară descărcarea acestora în prealabil pe PC.

Accesarea funcțiilor, cu excepția tipăririi, se poate face direct din panoul de comandă sau prin intermediul aplicației HP Director. Echipamentul vine însoțit și de aplicația OCR ReadIRIS, care oferă suport și pentru limba română. Chiar dacă nu funcționează perfect, cu puțină bunăvoință se pot obține rezultate decente.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro