Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale inkjet
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
Canon SmartBase MPC400 și SmartBase MPC600F

Cele două modele Canon prezente în test folosesc același motor de tipărire și anume cel al imprimantei S630 și reprezintă o combinație foarte reușită între bogăția de funcții și costurile reduse. Diferențele dintre ele constau în faptul că versiunea MPC600F beneficiază de fax și de alimentator automat de documente (ADF). Despre motorul de tipărire nu vom insista prea mult, acesta fiind cunoscut deja și dovedindu-și fiabilitatea în timp.

Unul dintre aspectele deosebit de apreciate constă în faptul că toate funcțiile, cu excepția tipăririi, pot fi accesate atât prin intermediul PC-ului, cât și direct din panoul frontal. Acesta este realizat intuitiv, acomodarea fiind extrem de rapidă. Cele trei butoane luminate permit alegerea funcției care urmează să fie folosită. Unitatea numerică permite introducerea cu ușurință a numerelor de fax sau a oricăror alte valori numerice. Alături de aceasta se află butoanele de start și stop, primul dintre acestea având dimensiuni mai mari. Ecranul LCD cu două rânduri și 20 de caractere permite navigarea prin meniuri cu ajutorul butoanelor de control. De aici se pot seta parametrii de funcționare, cum ar fi: dimensiunea paginii, calitatea tipăririi, contrast, mărire/micșorare etc.

Dacă la testul de viteză de 12 pagini text cele două modele au obținut cele mai bune rezultate, în situația testului de 12 pagini text și grafică performanțele au scăzut simțitor. Calitatea tipăririi a fost bună, însă nu s-a ridicat la performanțele obținute de HP D155xi, care a obținut cele mai reușite rezultate. Situația s-a schimbat însă în cazul scanării, rezultatul obținut de MPC600F fiind calitativ superior celui produs de D155xi.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro