Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

TESTE COMPARATIVE

Multifuncționale inkjet
[ Sumarul caracteristicilor ]
[ Teste de performanță ]
[ poză ]

Echipamente multifuncționale în teste
Brother MFC-580

Decizia companiei Brother de a se aventura pe piața imprimantelor inkjet a surprins, mai ales prin prisma poziției ocupate de aceștia în topul laser. După ce ați putut vedea la lucru modelul MFC-590, în numărul din noiembrie 2002, a venit și rândul fratelui mai mic să ajungă în laboratorul nostru. Față de fratele său mai mare, principala diferență constă în faptul că MFC-580 nu prezintă scaner flatbed.

Tehnologia folosită pentru tipărire este Piezo, cu picătură variabilă de cerneală de până la 5 pl. Prezența cartușelor de cerneală separate pentru fiecare culoare prezintă avantajul că le puteți schimba pe fiecare în parte, la momentul la care se consumă. Rezultatele obținute în testele de viteză nu au fost deloc rele, calitatea lăsând însă de dorit pe alocuri.

Scanarea se poate realiza fie prin intermediul PC-ului, fie direct din panoul de comandă, fiind disponibile opțiunile scan-to-e-mail, scan-to-image sau scan-to-OCR. Pentru a veni în ajutorul utilizatorilor, echipamentul vine însoțit de aplicația ScanSoft Paper Port 6.5.

Faxul color este o opțiune care apare tot mai des, însă în cazul echipamentelor inkjet este probabil mai avantajos pentru cel care trimite decât pentru cel care recepționează mesaje. Posibilitatea de administrare a faxului prin intermediul PC-ului este foarte utilă.

Panoul frontal de comadă este simplu și foarte intuitiv. Prin intermediul ecranului LCD cu o linie de 16 caractere puteți alege opțiunile dorite. Operațiunile simultane suportate sunt print/fax și print/scan.

Produs testat în cadrul testului comparativ: "Echipamente multifuncționale în teste"


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro