Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imagine ]

Mic, da' rău - Sony Cyber-shot U20

   

PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 539$ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor Flamingo Computers,
tel.: 021-222.50.41.
Cristian Lăcraru

Am ales acest titlu pentru că asta e impresia pe care o lasă în urma sa această cameră foto digitală produsă de către renumita firmă Sony. Așa cum te aștepți de la un Sony, Cyber-shot U este o cameră făcută să te uimească. Dimensiunile ei sunt mai mult decât reduse, iar designul pare perfect. La dimensiunile (cam cât două rujuri) și greutatea prezente, camera poate fi purtată de către o domnișoară în poșetă, fără ca măcar să îi simtă prezența, ba poate chiar pierde timp în căutarea sa.

Deși pare mică și neputincioasă, nu trebuie să spunem decât atât: 2 Mpixeli, conectare USB, și mai ales, ecran LCD. Într-adevăr, la o asemenea cameră o surpriză excelentă este dată de existența acestui eran. Dimensiunile sale sunt medii în raport cu cele ale camerei, dar permite o vizualizare foarte bună a subiectului de fotografiat și a imaginilor deja existente. Nici lampa suplimentară, blitz-ul, nu lipsește din configurația lui Cyber-shot U20. Dacă însă căutăm nod în papură am putea spune că obiectivul nu permite zoom reglabil, însă la aceste dimensiuni ale camerei, în care mai intră și două baterii... Memoria utilizată este, normal la un Sony, Memory Stick, în cazul de față cu o capacitate de 32 MB.

Pentru a manevra această bijuterie, avem nevoie de îndemânare (costă totuși 539 USD J). Echipamentul prezintă șase butoane, iar pornirea camerei se poate face prin culisarea clapei de protecție a obiectivului. Meniurile sunt ușor de utilizat, navigarea neaducând probleme, asta după 2-3 plimbări prin acestea. Și la capitolul rigiditate Cyber-shot U20 stă foarte bine, materialul utilizat fiind plasticul, foarte bine "închegat" însă. Sursa de energie o reprezintă două baterii acumulator, Sony livrând în pachet și un încărcător pentru acestea.

Camera de față reprezintă o adevărată bijuterie tehnică, utilizarea sa putând fi considerată un privilegiu. Sony reprezintă de asemenea un nume mare și nici de această dată nu renunță la majuscule, Cyber-shot U20 fiind dovada clară a acestui fapt. Merită să încercați, sau măcar să vedeți la lucru o astfel de cameră digitală.

Specificații: dimensiuni 84,5x39,8x28,6 mm, greutate 87 g, rezoluție 1632x1224, înregistrare JPEG și MPEG 1.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro