Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Imprimare ]

LaserJet HP Color de birou - HP Color LaserJet 4600hdn

 
Specificații
Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 4899 EUR (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Distribuitor HP România,
tel.: 021-220.20.72.

Șerban Păduroiu

În mod sigur fiecare ar dori ca imprimanta pe care o utilizează să fie color, dacă se poate și cu o viteză de tipărire mare. Dar pentru unii este esențială posibilitatea de a tipări zi de zi documente alb-negru și color la o calitate impecabilă și la o viteză care să permită realizarea unor afaceri profitabile.

Creată pentru a răspunde acestor deziderate, imprimanta HP Color LaserJet 4600 hdn este cea mai performantă dintre cele cinci modele ale familiei 4600. Diferența între ele nu ține de viteza de tipărire, ci de prezența interfeței de rețea, de cantitatea de memorie, de prezența posibilității de duplex (tipărire pe ambele fețe ale colii), de numărul tăvilor de alimentare cu hârtie și de prezența unui hard disk.

Așa cum m-am obișnuit din experiențele precedente cu imprimantele HP din această categorie, instalarea decurge fără nici un fel de probleme, indiferent de interfața folosită, de la montare, recunoaștere de către sistemul de operare și până la configurarea finală. În timpul funcționării puteți comanda imprimanta fie prin intermediul programelor oferite pe CD fie prin intermediul butoanelor și a ecranului cu cristale lichide de pe panoul frontal. Referitor la montare, trebuie menționat că dimensiunile sunt destul de mari pentru o imprimantă de birou, ceea ce necesită atenție în alegerea locului de amplasare.

Cât despre partea utilizării, aceasta a decurs deosebit de bine. Trebuie ținut cont că această imprimantă se adresează mediului de afaceri, birourilor unde nu există necesitatea unor lucrări de calitate excepțională (artă, filatelie etc.), necesități care în mod clar reclamă mult mai mult decât rezoluția de 600 x 600 dpi suportată. În aceste condiții, cu setările standard calitatea a fost excelentă, calibrarea ulterioară fiind necesară doar pentru a se observa diferențele. Viteza de tipărire, așa cum se poate vedea și din rezultatele obținute în teste, nu se apropie de cele 17 pagini pe minut declarate în specificații, dar cu 12,5 pagini pe minut este destul de rapidă pentru un birou cu necesități medii de tipărire.

Datorită diferenței între viteza specificată și cea obținută în teste nu am putut acorda punctajul maxim acestui echipament. Dar fără nici un dubiu, considerând viteza și calitatea obținute, modul de configurare și administrare facil, pot recomanda achiziția cu încredere a acestui echipament.

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro