Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Componente ]

Epox 4T4U: un alt 850E

 

Specificații
Teste de performanțăPUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 144,4$ (fără TVA).
Garanție: 2 ani.
Distribuitor Elsaco Computer,
tel.: 0231-514.278.

Șerban Păduroiu

În ciuda faptului că Intel lansează cipset după cipset pentru plăcile de bază, cererea pentru Intel 850E rămâne semnificativă, alt motiv neputând justifica lansarea de către firma Epox a modelului 4T4AU. Ce aduce nou acest model este dotarea cu un controler suplimentar IDE care oferă posibilitatea folosirii discurilor cu ATA133, a unei plăci de sunet integrate cu 6 canale (standard 5.1) și a unui adaptor de rețea UTP 10/100.
Arhitectura păcătuiește prin plasarea soclului procesorului în centrul plăcii, a conectorului de alimentare între procesor și conectorii din spate și a soclurilor de memorie într-o poziție care favorizează blocarea unităților optice în cazul asamblării într-o carcasă mini- sau miditower ATX. De ajutor pentru cei care doresc realizarea de experimente sau chiar pentru depanare sunt cei doi digiți care permit diagnosticarea blocajelor care apar în timpul procesului de bootare.

Instalarea și testarea au decurs fără probleme, rezultatele obținute fiind satisfăcătoare. Soluția în sine este costisitoare mai ales dacă luăm în considerație necesitatea achiziției memoriei RIMM, dar dacă piața o cere, Epox o oferă.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro