Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE IANUARIE 2003
[ Componente ]

TV via USB - PixelView PlayTV USB Pro

   

Preț informativ: 69,3 $ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Distribuitor Tornado Sistems,
tel.: 021-312.75.07, .
Indiscutabil, mulți dintre noi petrec o bună parte din timp în fața televizorului. Indiferent de motiv, uneori ne este necesară transformarea calculatorului în televizor. Alternativa instalării unei plăci de extensie tuner TV în calculator este dispozitivul produs de PixelView sub numele de PlayTV USB Pro. Conectarea se realizează în 5 minute (este necesară o restartare a sistemului), în pachet existând tot ceea ce este necesar funcționării impecabile (chiar și telecomanda funcționează). Ca de obicei, în setările TV de țară nu se găsește și România, dar folosind Pal-BG, DK sau I (în funcție de furnizorul dumneavoastră de cablu TV) aveți mari șanse să reușiți să vedeți orice program căutați. Căutarea automată a programelor dă rezultate extrem de slabe, dar cu puțină străduință și utilizând facilitățile de căutare manuală am reușit selectarea și memorarea tuturor programelor emise de furnizorul nostru de cablu TV.

Interfața TV permite comutarea pe cea radio (și invers) și aici modul de lucru fiind extrem de simplu. În principiu, este simulat display-ul unui radio normal, fiind disponibilă parcurgerea frecvențelor fie manual, fie automat.

Extrem de ușor de instalat, cu posibilitatea unor îmbunătățiri în partea de software, PlayTV USB Pro este componenta care vă permite cu ușurință utilizarea calculatorului pe post de televizor sau radio.

Specificații: interfață USB, suportă NTSC, Pal, Secam, 125 memorii, mozaic, captură imagine și film, bandă radio FM vest (88-108 MHz) - ȘP


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro