Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Februarie 2004
[ Comunicatii ]

Placă video și convertor AD

Ansamblul este format din două părți, una internă iar cealaltă externă.

Prima este reprezentată de placa pe AGP (FX 5200) aceasta oferind o ieșire CATV și o priză de conectare cu următorul modul. Fiind vorba de o înlocuire a plăcii video era obligatoriu nevoie și de o ieșire VGA. Cea de-a doua parte este un convertor hardware. Acesta din urmă prezintă intrare/ieșire Svideo, Video, și audio pe două canale distincte. Puteți astfel trece un semnal analogic (produs de un video recorder sau de o cameră video) într-un semnal digital (în calculator). Și de aici nu aveți altceva de făcut decât să prelucrați după propriile pofte fiecare filmuleț în parte pentru a introduce originalitate proiectelor. Se pot face chiar și capturi MPEG2 la o rezoluție de 720x480, fiind oferit și suport Microsoft DirectX 9.0 și OpenGL.

Telecomanda prezintă 45 de butoane, unul dintre acestea oferind navigare pe 8 direcții. Datorită numărului mare de butoane prezent și dimensiunile telecomenzii au avut puțin de suferit. Telecomanda poate efectua control asupra Nvidia Personal Cinema, aplicații MS Windows, Internet Explorer, Real Player, RealONE, Real Jukebox, MusicMatch. Tot cu acest echipament puteți avea control și asupra mausului.

Pentru ca telecomanda să poată fi înțeleasă de către calculator mai este nevoie și de un receiver pe Ir, conexiunea cu calculatorul fiind realizată în mod USB. Rezoluția maximă la care se poate lucra este 2048x1536/75 Hz. Rezoluția minimă cu frecvență maximă este 800x600/170 Hz.

Galaxy Personal Cinema Zeus 5200
Specificații: placă video FX 5200/VIVO rezoluție maximă 2048x1536/75 Hz, AGP 8x, intrare/ieșire Svideo, Video audio, 128 MB, telecomandă, receptor Ir pe USB.
Preț informativ: 169$ (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Ofertant Omnitech Trading, tel.: 021-326.80.38PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro