Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Februarie 2004
[ Stocare ]

Dincolo de eleganță

Oare ce poate fi mai presus de eleganță dacă nu simplitatea? Simplitatea de operare combinată cu puterea de a efectua și sarcini complexe atunci când se dorește acest lucru, totul cu ajutorul lui Arcsoft ShowBiz, îi oferă noului HP Movie Writer dc3000 un avantaj imens față de competitorii săi. Dintre cele câteva disponibile cel mai simplu mod de a transfera o înregistrare video pe suport DVD este de a conecta firele camerei video sau VHS-ului la HP dc3000; apoi simpla apăsare a butonului Record declanșează un meniu cursiv care este extrem de ușor de parcurs și a cărui "îndatorire" este de a afla ce fel de înregistrare îți dorești, cum vrei să fie meniul viitorului DVD (mai bine spus îl proiectezi chiar tu, beneficiind pas cu pas de ajutorul "vrăjitorului"). Din momentul în care softul și-a încheiat îndatorirea, lui HP Movie Maker dc3000 nu îi rămâne decât să arate ce poate.

Pentru amuzament (și nu numai) poți scoate în evidență capacitățile extraordinare ale softului de editare. Spre exemplu, poți să captezi, să aranjezi și să îmbunătățești calitatea imaginii, în timp ce o aplicație numită AutoProducer editează noi stiluri pentru înregistrări.

DC3000 se descurcă onorabil la viteză, fiind capabil de 4x pentru înregistrările DVD+R și 2,5x pentru DVD+RW, iar la citire este capabil de o viteză de 8x. Nu chiar cel mai rapid DVD writer disponibil, dar cu siguranță unul din topul celor cu operare ușoară. Iar performanța este la ea acasă cu HP Movie Writer dc300.

HP Movie Writer dc3000
Specificații: conectare USB 2.0, 4x inscripționare DVD+R, 8x citire, soft PowerDVD și Arcsoft ShowBiz inclus.
Producător: HPPC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro