Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Februarie 2004
[ Imagine ]

 

Premier Shark DC-3306

Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Specificații:rezoluție maximă 2048x1536 pixeli, sensor CCD, zoom optic 3x, digital 2x, bliț incorporat, memorie internă 16 MB, expandabilă cu Secure Digital, focalizare automată, conectare USB-cablu inclus, formate de înregistrare JPEG, AVI, MPEG, ecran LCD 1,5" color.
Preț informativ: 230€ (fără TVA).
Garanție: 12 luni.
Ofertant Flamingo Computers
tel.: 021-222.50.41

Aztec Shark DC-3306

Bogdan Hosu

Cine nu și-ar dori să fie posesorul unei camere foto digitale? Sosită la noi în laborator pentru a fi testată, Aztec Shark DC-3306 ne-a rezervat câteva surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Este demnă de luat în considerație "cantitatea" de Mpixeli, 3.1, suficient pentru realizarea pozelor la o rezoluție maximă de 2048x1536 pixeli, iar cea mai "redusă" rezoluție la care se pot realiza poze este clasica 640x480 pixeli.

Unul dintre elementele originale este joystick-ul poziționat în dreapta ecranului LCD. Cu ajutorul acestuia se pot seta modurile dorite pentru înregistrarea fotografiilor (auto sau manual), data, sau modul de filmare. La prima vedere acesta poate incomoda mâna utilizatorului, dar în realitate nu se simt inconveniente majore datorate amplasării joystick-ului.

În ceea ce privește calitatea imaginilor realizate de DC-3306, trebuie să evidențiem două categorii: poze realizate "afară" și poze realizate în spații închise. În ambele categorii încadrarea finală corespunde cu încadrarea imaginii afișate pe ecranul LCD în momentul efectuării pozei, ceea ce este un atu. Deși camera dipune de o setare a blițului incorporat menită să elimine efectul ochilor roșii, pentru pozele realizate în casă, sub influența mai multor surse de lumină trebuie să aveți la îndemână și un soft eficient pentru eliminarea efectului nedorit amintit mai sus.

Claritatea imaginilor diferă de la o poză la alta în funcție de lumină și de stabilitatea camerei în momentul efectuării pozei, însă putem afirma că am obținut suficiente poze de a căror calitate să fim mulțumiți, bineînțeles, respectând pretențiile categoriei în care se încadrează Aztec Shark DC-3306.

Dacă vă hotărâți să achiziționați această cameră foto, ar fi bine să dispuneți și de 2 acumulatori AA, riscând să rămâneți fără "puterea" de lucru a aparatului după efectuarea unui singur set de poze cu opțiunea de bliț activată. Și este de înțeles, dacă ne gândim ca pentru eliminarea ochilor roșii se emit nu mai puțin de 3 flash-uri. Pentru fiecare poză.

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro