Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE FEBRUARIE 2003
[ Componente ]

Avanpremieră
Creionul eliberator - Wacom Volito

 
 

Preț informativ: 61 EUR (fără TVA).
Garanție: 24 luni.
Distribuitor MGT Educational,
tel.: 021-232.88.94.

Șerban Păduroiu

Este o traducere aproximativă a intenției pe care a avut-o firma Wacom atunci când a produs tableta grafică de format A6 cu numele Volito. În principiu este vorba despre o tabletă grafică dotată cu un mouse (fără fir sau baterii) și un creion, ambele capabile să suplinească funcția mouse-ului tradițional și chiar mai mult. În pachet alături de echipament și driverele sale se găsește și un bogat sortiment de programe care vă permit folosirea tabletei grafice și pentru alte domenii: retuș foto, desen etc. În paranteză trebuie spus că achiziția separată a programelor respective ar depăși costul actual al tabletei.
Instalarea se face fără nici un fel de probleme, fiind însă necesare câteva minute până când vă obișnuiți cu echipamentul și puteți să-l folosiți fără poticneli. Singura problemă este dimensiunea redusă, dimensiune care se simte mai ales atunci când ați început să vă obișnuiți și ați dori să aveți un spațiu de manevră ceva mai mare. Acesta se poate obține dar, evident, la un alt preț.

Specificații: arie activă 128x93 cm, rezoluție 1000 dpi (39,4 l/mm), precizie +-5 puncte la 1000 linii, 512 nivele de apăsare, conectare (și alimentare 40mA) USB, compatibilă MS Windows 98/2000/ME/XP, creion și mouse fără fir și fără alimentare, software Corel Painter Classic, ArcSoft PhotoImpression, ArcSoft Funhouse, JustWrite, PenFlow, Whiplash.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro