Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Decembrie 2003
[ Imagine ]

Mereu la tine

O cameră foto digitală nu strică niciodată. Nu se știe ce momente distractive poți surprinde cu un astfel de echipament. Umax AstraPix 530 este o cameră foto digitală cu un senzor CMOS la 2,1 MPixeli. În urma procedeului de interpolare se poate ajunge la 3,1 MPixeli. Rezoluția la care se pot prelua poze este de 1600x1200 (hardware). Aparatul suportă carduri de memorie tip Secure Digital. În afară de această posibilitate, pentru cazurile în care nu dispuneți de un astfel de card sau pur și simplu l-ați umplut cu poze, mai aveți la dispoziție 8 MB existenți direct în cameră.

Cardul de memorie își are locașul în spatele aceleași uși ce permite accesul la baterii. Așa că este musai să opriți mai întâi aparatul. Dacă uitați... nici o problemă. Se oprește singur la deschiderea ușii J. Butonul de pornire este total separat de celelalte butoane. În total utilizatorului îi sunt puse la dispoziție șase moduri de lucru. Pa spatele aparatului există patru butoane, unul dintre acestea fiind cu acționare în patru direcții. Camera permite și realizarea fotografiilor în mod Macro. Pentru vizualizarea pre și post fotografiere există și un ecran LCD de 1,5", ceva cam mic după părerea noastră. Pentru vizualizarea imaginilor direct pe televizor este disponibilă și o ieșire TV, compatibilă și cu standadul PAL. Umax AstraPix 530, în afară de funcția de aparat foto digital, poate îndeplini și rolul de cameră video (pentru mici filme), reportofon și cameră Web. Formatele de lucru sunt JPEG, AVI și WAV. Legătura cu calculatorul se face tip USB 1.1. Alimentarea este asigurată de patru baterii. În pachet este livrată și o husă pentru protejarea aparatului, în special pentru sistemul de lentile care nu prezintă nici un alt fel de protecție.

Umax AstraPix 530
Specificații: cameră foto digitală, dimensiuni 97x63x28 mm, CMOS 2,1 MPixeli, rezoluție hardware 1600x1200, USB 1.1, lentile f=8,47 mm, F2,8, zoom digital 4x, ieșire video, reportofon, cameră Web, formate de lucru JPEG, AVI, WAV.
Ofertant: UltraPro Computers, tel.: 021-211.70.90

 


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro