Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Decembrie 2003
[ Imagine ]

Proiecție pe perete

Pe perete sau pe pânză, imaginea generată de un proiector poate face ca prezentarea voastră să fie mult mai atrăgătoare, mai interectivă și cu un impact mai puternic asupra auditoriului. Ori cel mai important fapt în cadrul unei prezentări este să îl faci pe cel care ascultă să te înțeleagă. Și să te și creadă J.

InFocus X1 este un proiector nu foarte scump, care oferă o rezoluție de 800x600 și o luminozitate de 1100 lumeni. Telecomanda prezintă 16 butoane, majoritatea fiind iluminate din spate, pentru o mai bună vizibilitate în spațiile întunecoase. Tot din telecomandă pot fi controlate și funcțiile mouse-ului (cu pointing stick), în acest mod conectarea realizându-se tip USB. Cablul USB trebuie însă să îl achiziționați separat pentru că nu este livrat în pachet. Meniul este în 12 limbi, nu și în română, ușor însă de utilizat. Echipamentul sosește cu o mulțime de cabluri și adaptoare. La prețul de achiziție pe care îl afișează, InFocus X1 se poate preta și la utilizatorii de acasă, chiar dacă pe piață există în acest moment și modele ceva mai ieftine, modele ce pot satisface nevoile acestor tipuri de utilizatori.

InFocus X1
Specificații: greutate 3,1 kg, SVGA 800x600, 1100 lumeni, contrast 2000:1, tehnologie DLP, intrare NTSC, PAL, SECAM, EDTV, HDTV, ieșire video, intrare audio, telecomandă, diagonala imaginii 0,8m-6,5 m.
Preț informativ: 1549 € (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Ofertant: Flamingo Computers, tel.: 021-222.50.41

 

Imaginea mărită

PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro