Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Decembrie 2003
[ Comunicatii ]

 

Nokia 3200
Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Dimensiuni 45,11x107,5x20,8 mm, greutate 90 g, standby de până la 6-12 zile, timp de convorbire de până la 2-4 ore, rețele de operare EGSM 900, GSM 1800/1900, cameră foto digitală integrată, radio, MMS.

Roșu, portocaliu și verde

Cristian Lăcraru

Roșu, portocaliu și verde. Acestea sunt cele mai întâlnite culori de pe carcasa lui Nokia 3200, așa cum a sosit acesta la noi în laborator. Design-ul nu iese din tiparele modelelor clasice Nokia. Butoanele însă vin cu o altă organizare, în afară de tasta centrală (cu acces în patru direcții), fiecare tastă prezentând două funcții (tasta este ovală, funcțiile fiind "plasate" pe aceasta sus și jos. De exemplu o tastă conține și cifra 8 și cifra 0). Prin acest artificiu fiecare tastă are o dimensiune mai mare (fiind mai puține), dar este nevoie de ceva mai multă atenție la apăsare pentru a nu activa din greșeală o altă funcție.

Ce am observat diferit față de alte modele Nokia este că nu mai există funcția de control a volumului din partea laterală a telefonului. Această funcție a fost preluată de tasta centrală.

Ca accesorii Nokia 3200 prezintă o cameră foto digitală, un reportofon digital și un radio. Camera foto digitală poate prelua imagini la o rezoluție de 352x288 pixeli, și poate lucra în modurile standard, portret sau nocturn. Funcția de reportofon permite realizarea de înregistrări audio, modulat, în seturi de 60 de secunde. În rest limitarea vine din partea memoriei prezente la bord. Radioul poate fi pus în funcțiune prin intermediul handsfree-ului. Acesta din urmă prezintă însă doar o cască. Este adevărat că astfel mai ești atent și la ce se întâmplă în jurul tău J.

Meniurile sunt și în limba română. Pentru mesaje beneficiezi de T9 în șase limbi, printre care și română. Manualul de utilizare este în limba română.

Pentru personalizarea carcasei, pe spatele fiecărui capac (capacele sunt transparente) se poate atașa o imagine, pachetul livrând deja un set de foi cu conturul trasat, foi ce pot fi direct tipărite. Sau poate dorești modelul standard cu care acesta a sosit la noi, roșu, portocaliu și verde.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]e.ro

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro