Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


  PC MAGAZINE Decembrie 2003
[ Divertisment ]

 

Creative Inspire T5400
Imaginea mărită

 
PUNCTAJUL OBTINUT

Putere subwoofer 20W RMS, putere satelit 4x8W RMS, putere satelit central 20W RMS, răspuns în frecvență 40 Hz-20 kHz, telecomandă cu fir.
Garanție: 24 luni
Preț informativ: 115€ (fără TVA).
Ofertant: Flamingo Computers
tel.: 021-222.50.41

Sunet de sufragerie

Cristian Lăcraru

Subwoofer-ul lui Creative Inspire T5400 nu ocupă mult spațiu sub birou. Deși este de dimensiuni medii puterea acestuia se face simțită fără nici o problemă în toată camera, chiar dacă este vorba de o sufragerie puțin mai mare. Și chiar dacă ai auzit de boxe cu putere impresionantă, să zicem 300W RMS, ține cont de faptul că mult mai importantă este fidelitatea.

Să ne întoarcem la subwoofer-ul lui Inspire T540. Puterea acestuia este de 20W RMS, este confecționat din lemn, constituind totodată și punctul de legătură al tuturor cablurilor și accesoriilor. Este vorba de cei cinci sateliți, de intrarea de sunet ce sosește de la calculator, de intrarea auxiliară de sunet (să zicem un televizor) și de telecomandă. Cei cinci sateliți sunt împărțiți în două grupe: cei pentru față (incluzînd și centralul) și cei pentru spate. Spun "împărțiți" pentru că există o diferență, destul de importantă. Sateliții din față prezintă în plus față de ceilalți doi din spate un difuzor de înalte (asta în afară de cel de medii care se întâlnește la fiecare satelit în parte). Așa că atenție la montaj. O să te ajute însă și cablurile pentru că numai pentru sateliții din spate există cabluri de dimensiuni ceva mai lungi. Pentru o mai bună stabilitate sau un plus de design sateliții pot fi montați pe suporți metalici (accesorii livrate în pachet). Există însă și varianta prinderii pe perete, acolo unde este nevoie. Dacă stai în gazdă poate te abții totuși cu prinderea în perete. S-ar putea ca după ce pleci proprietarul să observe diblurile ☺.

Sunetul rezultat din Inspire T5400 este de o calitate bună. Ceva probleme apar în momentul în care se ajunge la un nivel de sunet prea mare, aproape de 70% din puterea totală, fiind posibilă din acest moment apariția distorsiunilor.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

www.agora.ro

www.agora.ro

www.agora.ro