Agora
Media
Libraria ByblosAgoraNews  

PC Magazine Ro  
NET Report   
Ginfo   
agora ON line   

PC Concrete   

Liste de discuții   
Cartea de oaspeți   
Mesaje   

Agora   
Clic aici
PC Report - ultimul numar aparut


PC MAGAZINE DECEMBRIE 2002
[ Componente ]


Teste de performanță
PUNCTAJUL OBTINUT

Preț informativ: 272,5 $ (fără TVA).
Garanție: 36 luni.
Distribuitor UltraPro Computers,
tel.: 021-211.70.90.

nVidia Ti4400 de Lux - Asus V8440 DeLuxe

Șerban Păduroiu

Poate fi considerat modelul V8440 "De Luxe" realizat de către Asus. În primul rând, prezentarea este impecabilă: avem un pachet elegant, cu un manual impecabil (doar engleză), nenumărate utilitare pentru înregistrare, vizualizare, overclocking etc., cablu de intrare-ieșire a semnalului video compozit sau S-Video, cablu Y care permite utilizarea a două monitoare și ochelari 3D. Deși eficiența lor este scăzută, ei există.

Și avem placa video, care este impunătoare. Deși radiatorul din cupru ascunde mare parte din ea (memoriile au și ele deasupra radiatoare astfel dispuse încât aripile lor sunt ventilate de ventilatorul cipului grafic) se observă optimizarea arhitecturii față de arhitectura standard recomandată de nVidia.

Instalarea decurge impecabil, rezultatele obținute în testele de performanță fiind similare produselor cu același cipset pe această platformă de test.

Fără erori în funcționare, cu o dotare atât hardware, cât și software excelentă, singurul amănunt în calea fericirii este prețul, justificat de altfel, dar la fel de dureros, ca la orice produs de lux...

Specificații: procesor grafic nVidia GeForce4 Ti4400 la 275 MHz, memorie 128 MB DDR SDRAM Samsung de 3,6 ns la 275 MHz, AGP 4x, VIVO (Video-In, Video-Out cu S-Video sau Compozit) cu codecul Philips 7108, Bios version 4.25.00.34, ieșire video analogică (D-Sub) și digitală (DVI-I), ochelari stereoscopici (3D), rezoluție maximă [email protected] Hz, RAMDAC 350 MHz.


PC Magazine Ro | CD ROM | Redactia | Abonamente | CautareArhive

Copyright © 1999-2002 Agora Media.

[email protected]

LG - LifeŽs Good

www.agora.ro

deltafri

Concurs de Grafica Digitala si Web Design

www.agora.ro

www.agora.ro